ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2013-14

13/12/2014

Στις 13 Δεκεμβρίου έγινε εκδήλωση στο σχολείο με προσκεκλημένο τον κ. Κ. Καμπουράκη, πρόεδρο της οργάνωσης κατά του Aids-Act up. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Διευθυντής του Εσπερινού Λυκείου Αγίου Δημητρίου κ. Λεοντίδης μαζί με ομάδα μαθητών-πρώην εκπαιδευομένων του ΣΔΕ Καλλιθέας.

20/12/2014

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο σχολείο στις 20 Δεκεμβρίου με την εθελοντική συμμετοχή επαγγελματιών μουσικών και ενός τραγουδιστή. Παράλληλα έγινε και ένα μικρό παζάρι με κεριά και σαπούνια που είχαν κατασκευαστεί στο αντίστοιχο εργαστήριο του σχολείου υπό την καθοδήγηση του κ. Φιωτάκη.

15/1/2014

Στις 15 Ιανουαρίου έγινε στο σχολείο κοπή πίτας.

25/2/2014

Στις 25 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στο σχολείο με θέμα «Η Λειτουργία του Κέντρου Σμβουλευτικής και Προσανατολισμού». Κατόπιν πρόσκλησης της Συμβούλου Σταδιοδρομίας κ. Κουπαρούσου, οι σύμβουλοι από το ΚΕΣΥΠ Καλλιθέας κα Κορδονούρη και κα Κουρουκλή ενημέρωσαν τους εκπαιδευόμενους για όλες τις νέες εξελίξεις σχετικά με το Λύκειο καθώς και για τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιλογές μετά το ΣΔΕ.

Αποκριάτικος χορός

24/3/2014

Στις 24 Μαρτίου έγινε στο σχολείο προβολή ντοκυμαντέρ σχετικά με τα ιστορικά γεγονότα της 25ης Μαρτίου. Ακολούθησε συζήτηση στην οποία έγινε συσχετισμός των γεγονότων με τα εκθέματα που είδαμε στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο.

8-+10/4/2014

Από τις 8 έως και τις 10 Απριλίου διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο σχολείο Πασχαλινό παζάρι με κεριά, λαμπάδες και φυτικά καλλυντικά, φτιαγμένα από τους εκπαιδευόμενους στο πλαίσιο του project «Η Σοφία της Φύσης στα Καλλυντικά»  με υπεύθυνους τον κ. Φιωτάκη και την κ. Μοσχοβάκου. Στο παζάρι μας παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι των Δήμων Καλλιθέας και Ηλιούπολης . Την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβαν εκπαιδευόμενοι σε συνεργασία με την διευθύντρια.

13/5/2014

Στις 13 Μαΐου διοργανώθηκε στο ΣΔΕ Καλλιθέας ημερίδα ενημέρωσης για τους εκπαιδευόμενους του Β’ κύκλου σχετικά με το λύκειο, με καλεσμένους εκπροσώπους των Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων Αγίου Δημητρίου και Ταύρου καθώς και του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Καλλιθέας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και απόφοιτοι του ΣΔΕ Καλλιθέας που τώρα φοιτούν στο λύκειο και μετέφεραν την εμπειρία τους. Την ημερίδα διοργάνωσε η κ. Νικολαΐδου Π.